Englezi najavili

Real Madrid radi na megatransferu: Nude veliku zvijezdu i 70 milijuna eura za ponajboljeg napadača današnjice

05.12.2019 u 15:15

Bionic
Reading

James Rodriguez i 70 milijuna eura trebali bi ove zime krenuti prema Londonu, a u suprotnom smjeru bi stigao Pierre Emerick Aubameyang iz Arsenala

Real Madrid sprema veliki transfer ove zime, pišu engleski mediji. Florentino Perez planira ponuditi Jamesa Rodrigueza i 70 milijuna eura ta napadača Arsenala Pierrea Emericka Aubameyanga. 30-godišnji napadač iz Gabona igra svoju treću sezonu u Arsenalu, a u 14 utakmica Premier lige zabio je 10 golova što ga je svrstalo na drugo mjesto najboljih strijelaca lige ove godine.

James je već neko vrijeme izvan planova Zinedinea Zidanea i zapravo i služi samo kao oruđe za pregovore. Real ga je doveo 2014. godine nakon Svjetskog prvenstva u Brazilu na kojem je oduševio. Monacu su platili 75 milijuna eura, ali nije ispunio njihova očekivanja u potpunosti pa su ga spremni poslati negdje drugdje.

Luka Jović također nije oduševio u svojim prvim nastupima u dresu Reala, pa sada u 'kraljevskom klubu' traže neko napadačko rješenje koje bi bilo pojačanje odmah. Pronašli su ga u Arsenalovom Aubameyangu za kojeg smatraju da im može zadržati na vrhu La Lige i odvesti daleko u Ligi prvaka.

Perez smatra da će James i 70 milijuna eura biti dovoljni da se čelnici Arsenala odluče riješiti svojeg napadača, a želi i iskoristiti priliku dok Arsenal nema trenera koji bi ovaj transfer mogao zaustaviti. Prijelazni rok je blizu, kao i rješenje ovog transfera. Vidjet ćemo jesu li glasine točne i hoće li Luka Modrić i društvo dobiti još jedno zvjezdano pojačanje.