Bomba iz španjolske

Real Madrid pripremio 300 milijuna eura za megapojačanje koje će srušiti sve rekorde: Modriću i društvu stiže ubojiti stroj za golove

10.02.2020 u 06:07

Bionic
Reading

Real Madrid će idućeg ljeta PSG-u ponuditi 300 milijuna eura za Kyliana Mbappéa

Kylian Mbappé je bez razmišljanja najbolji mladi igrač na svijetu, ali i jedan od najboljih općenito. Iako ima tek 21 godinu, već je jedan od najtraženijih i najskupljih napadača na svijetu. Ove sezone je u 26 utakmica zabio 22 gola i upisao 13 asistencija u dresu PSG-a, a do sada je postigao preko 100 golova igrajući za Monaco, PSG i Francusku.

Mbappé je, uz Neymara, svakako najveća zvijezda pariškog sastava, ali sve je bliže odlasku iz Pariza. Prvi razlog je što želi osvojiti Ligu prvaka, a to će teško napraviti u sadašnjoj ekipi. Drugi razlog bi mogao biti i puno ozbiljniji. Francuski mediji pišu o velikoj svađi Mbappéa i trenera Thomasa Tuchela.

Sve je eskaliralo kada je trener Mbappéa izvadio iz igre u 68. minuti utakmice s Montpellierom. Dvojac se posvađao i dugo raspravljao pored klupe, a potom je Tuchel pokušao zagrliti Mbappéa koji mu se istrgnuo iz zagrljaja o odjurio na klupu.

Francuzi pišu kako je kasnije nesporazum izglađen, ali to je bila samo kap koja je prelila čašu. Njihov odnos je već odavno narušen, a to najviše odgovara Real Madridu koji već neko vrijeme lovi mladog francuskog napadača. Mundo Deportivo piše kako u Madridu dobro prate događanja u Parizu i kako će idućeg ljeta krenuti po Mbappéa.

Predsjednik Real Madrida Florentino Perez je u odličnim odnosima s čelnicima PSG-a koji su mu navodno dali i signal da su spremni ovoga ljeta pregovarati u vezi Mbappéa koji je i sam nekoliko puta izjavio kako bi 'jednoga dana volio igrati u Realu. Ostaje još cijena. Prava sitnica. Real Madrid se želi osigurati da ga ne kupi netko drugi pa će odmah pariškom sastavu ponuditi 300 milijuna eura i tako porušiti sve dosadašnje rekorde.