traži se kupac

Real Madrid ove zime ostaje bez sjajnog veznjaka; bio je velika zvijezda i od njega se puno očekivalo, ali negdje je puklo u odnosu sa Zidaneom

25.12.2020 u 14:42

Bionic
Reading

Španjolski veznjak Isco želi napustiti Real Madrid jer je nezadovoljan tretmanom u klubu

Španjolski veznjak Isco (28) želi napustiti Real Madrid budući da uglavnom 'grije klupu'. Ove sezone skupio je deset nastupa u svim natjecanjima, a samo je tri puta bio u početnoj postavi.

Španjolski mediji tvrde da ima kompliciran odnos s trenerom Zinedinom Zidanom, a ugovor mu ističe u lipnju 2022. godine. Real ga ne želi dati na posudbu i traži odštetu od 60 milijuna eura.

 Sevilla je zainteresirana, ali nije u stanju platiti tako veliku odštetu. Spominju se i neki engleski klubovi, ali zasad nije stigla niti jedna ponuda.  

 Isco je stigao u Real u ljeto 2013. iz Malage u transferu vrijednom 30 milijuna eura i od njega se puno očekivalo. U startu je slovio za veliku zvijezdu i nakon nekoliko dobrih utakmica postao miljenik navijača, ali onda mu je krenulo lošije i dobivao je sve manje prilika, a odnos sa Zidaneom je postajao sve gori. Sada je situacija nepopravljiva i Isco bi već ove zime mogao otići iz kluba.