SAPUNICA SE NASTAVLJA

Real Madrid objavom jedne fotografije izazvao pomutnju među navijačima; ovo se Modriću neće dopasti

10.08.2018 u 11:13

Bionic
Reading

Sapunica oko hrvatskog veznjaka Luke Modrića, koji navodno želi napustiti redove Real Madrida, nastavila se putem društvenih mreža

Naime, na službenom Facebook profilu Real Madrida objavljena je nova fotografija nogometaša, a pomutnju je među navijačima i fanovima izazvala činjenica kako među tzv. zvijezdama kao što su Bale, Benzema, Ramos, Marcelo i Kroos nema Hrvata Luke Modrića. Kako je to primio Luka i je li ta nova fotografija zapravo poruka čelnika kluba nije poznato. U svakom slučaju nije baš logično i normalno da na novoj glavnoj fotografiji službenog Facebook profila nema najboljeg igrača kluba i najboljeg igrača nedavno završenog Svjetskog prvenstva.

No, isto tako treba reći kako je Real Madrid na svojim službenim stranicama prije nekoliko dana objavio fotografiju Luke Modrića u novoj garnituri dresova kako bi se stišale tenzije glede navodnog odlaska u talijanski Inter.

Kao što smo već pisali - a prema tvrdnjama španjolskih medija - Luka Modrić ovog petka je zatražio sastanak s predsjednikom Florentinom Perezom na kojem će ga navodno i službeno zatražiti da ga klub pusti da potpiše za Inter. Naravno, u cijeloj priči velik problem je odšteta od nevjerojatnih 750 milijuna eura što niti jedan klub na svijetu neće platiti. Pogotovo ne za igrača koji će uskoro proslaviti 33. rođendan.

Je li Modrič zaista tražio od predsjednika Pereza da popusti kada je odšteta u pitanju i jesu li ga zaista na to nagovorili ljudi koji se brinu za njegovu karijeru, menadžer Vlado Lemić te čovjek od povjerenja Predrag Mijatović nije poznato.

No, da se nešto čudno događa na relaciji Luka Modrić - Real Madrid postalo je jasno ubrzo nakon završetka Svjetskog prvenstva. Navodno je u cijeloj igri o želje za odlaskom iz Reala ključan i privatni razlog, a kako doznaju neki novinari ima veze sa Modrićevom suprugom Vanjom. O čemu je riječ zasad je strogo čuvana tajna.

No, usprkos napisima i malo m ratu između španjolskih i talijanskih medija novinari koji imaju svoje izvore u Realu doznali su kako bi se Modrić mogao jako razočarati, jer uprava Reala nije promijenila svoj stav i nema ga namjere pustiti iz kluba. Pogotovo nakon što su Cristiana Ronalda prodali Juventusu. Ostati bez još jedne velike zvijezde bio bi ogroman udarac za klub, ali i navijače. Ukratko, Modrić po povratku s produženog godišnjeg odmora uredno trenira i čeka početak sezone.

Isto tako se navodi kako Luka može izvući iz ove situacije tek poboljšani ugovor s Realom uz povećanje plaće na 12 milijuna eura godišnje.

  • +20
Luka i Vanja Modrić na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.