novi 'Luka Modrić'

Real kreće po igrača koji je Španjolsku U-21 odveo do zlata na Euru: Donedavno je vrijedio 30 milijuna eura, a sada mu je cijena 100

06.11.2019 u 08:51

Bionic
Reading

Real Madrid želi dovesti 23-godišnjeg Fabiana Ruiza kojeg vide kao zamjenu za Luku Modrića

Real Madrid se želi osigurati za godine koje dolaze pa uz igrače koji su odmah pojačanja za ekipu, dovodi i puno onih koji će to tek biti za koju godinu. U klub su već stigli Vinicius Junior, Rodrygo Goes i Eder Militao, a došao je i mladi srpski napadač Luka Jović.

Real planira nastavljati s dovođenjem nove generacije igrača koji će dominirati idućim desetljećem, a slijedeći na redu je igrač koji bi trebao biti zamjena za Luku Modrića. Modrić, Kroos i Casemiro su već u ozbiljnim igračkim godinama pa se u Madridu žele osigurati na vrijeme s njihovim zamjenama.

Prvi na listi želja je 23-godišnji Fabian Ruiz koji je oduševio sjajnim igrama u dresu Napolija i mlade španjolske reprezentacije u kojoj je igrao s Dinamovim wunderkindom Danijem Olmom. Napoli ga je prošle godine doveo za 30 milijuna eura iz Betisa, a sada ga žele prodati za 100 milijuna.

Ruiz je prije Olma bio kapetan Španjolske U-21 reprezentacije koju je kao takav proteklog ljeta odveo do Eruopskog zlata, a bio je i proglašen najboljim igračem Europskog prvenstva. Dobre igre dovele su ga i do A reprezentacije i Španjolci ozbiljno računaju na njega u budućnosti.