NUDI GA ZA NEYMARA

Real ima plan kako se riješiti Balea i profitirati: To bi jako naljutilo Barcelonu…

22.07.2019 u 09:48

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo saznao je kako je Real Madrid ponudio PSG-u Garetha Balea i 90 milijuna eura kako bi zauzvrat dobio Neymara…

Slučaj Bale potresa Real Madrid ovog ljeta. Velšanin koji je imao važnu ulogu pri osvajanju tri Lige prvaka u nizu, a u posljednjem je finalu prekrasnim škaricama donio titulu 2018. godine protiv Liverpoola, preko noći je postao višak među 'kraljevima'.

  • +7
Gareth Bale Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Slaba prošla sezona učinila je svoje i uprava ga je odlučila prodati, a trener Zinedine Zidane mu je u potpunosti okrenuo leđa te je to potvrdio ove nedjelje izjavom 'što prije ga prodamo, tim bolje'.

Za 30-godišnjeg krilnog napadača zasad je stigla relevantna ponuda samo iz Kine gdje su mu spremni dati još veću plaću od 16 milijuna eura godišnje nego što prima u Realu, no Bale nije oduševljen nastupanjem u slabašnoj ligi, jer osjeća da je još u naponu snage.

Madridski klub ima i alternativno rješenje koje bi definitivno zadovoljilo i Real i Balea. Naime, dnevnik El Mundo Deportivo piše kako je Velšanin ponuđen PSG-u kao i 90 milijuna odštete, kako bi Neymar sljedeće sezone obukao bijeli dres.

Izmijenjena je to prvotna ponuda u kojoj se Parižanima nudilo da biraju između Jamesa i Balea i pritom još zarade milijune, ali i izgube najveću zvijezdu.

Zasad pozitivnog odgovora u PSG-u nema, jer očekuju ipak malo više milijuna za igrača kojeg su platiti 222 milijuna eura, ali ako dogovor ipak bude postignut, taj će posao najviše naljutiti Barcelonu koja također na sve način pokušava vratiti u svoje redove Neymara, a najgore bi joj bilo da pređe u redove mrskog rivala…