LIGA PRVAKA

Real dobio ždrijeb koji je htio, Mandžin Juventus protiv mladog Monaca!

21.04.2017 u 12:19

Bionic
Reading

Ždrijeb održan ovog petka u Nyonu spojio je u polufinalu Lige prvaka nogometaše Reala i Atletica te Monaca i Juventusa, a za svaki od preostalih klubova u natjecanju nastupit će i hrvatski nogometaši...

Podsjetimo, Real i Juventus obavili su ogroman posao u četvrtfinalu izbacivši iz natjecanja Bayern i Barcelonu, dok su Atletico i Monaco imali nešto lakši posao te se također plasirali među četiri najbolja kluba u Europi.

Za Hrvatsku je takav razvoj događaja ugodan jer u svakom od preostalih klubova ima svoje nogometaše: Luku Modrića i Matea Kovačića u Realu, Šimu Vrsaljka u Atleticu, Danijela Subašića u Monacu te Marija Mandžukića i Marka Pjacu u Juventusu.

Ždrijeb u Nyonu odredio je ovog petka da će u polufinalu igrati Real protiv Atletica, a Juventus s Monacom.

Madridski europski derbi bit će repriza prošlogodišnjeg finala, a ova su dva kluba igrala međusobno u tri zadnja izdanja Lige prvaka i svaki put je Real prolazio dalje.

Juventus će pak pokušati protiv mladog Monaca izboriti novo finale elitnog klupskog natjecanja u kojem je igrao zadnji put prije dvije godine protiv Barcelone, a Subašićev klub pokušat će završni okršaj u Cardiffu, kao što mu je to uspjelo s Guilyjem i Pršom 2004. godine...

Domaćini u prvim utakmicama 2. i 3. svibnja bit će Real i Monaco, a uzvrati se igraju za tjedan dana.

U polufinalu Europske lige igrat će pak Celta i Manchester United te Ajax i Lyon...