KRALJEVSKA KRIŽALJKA

Real: Albiol mijenja Carvalha, Khedira Coentraa?

13.09.2011 u 12:52

Bionic
Reading

Prema pisanju madridskog AS-a, Real u srijedu u Maksimiru neće zaigrati u istoj postavi u kojoj je započeo dvoboj protiv Getafea prošli vikend, u 3. kolu španjolske Primere

Iako je 'kraljevski klub' slavio u toj utakmici 4:2, trener Jose Mourinho nije zadovoljan obrambenim dijelom igre svoje momčadi. I ne odnosi se to samo na posljednju utakmicu. Real je, naime, u četiri službene utakmice ove sezone (dvije u Primeri, dvije u Superkupu) primio sedam golova. Iako je za čak pet od njih zaslužna Barcelona (u dva ogleda Superkupa), Mourinhu obrana ne ulijeva previše povjerenja, a to bi, navodi AS, prvi mogao platiti njegov sunarodnjak Ricardo Carvalho.

Umjesto njega bi u srijedu protiv zagrebačkog Dinama, u 1. kolu skupine D Lige prvaka, u paru s Pepeom mogao zaigrati Raul Albiol. U prvu bi se postavu nakon oporavka od ozljede trebao vratiti i njemački veznjak Sami Khedira, a glavni kandidat za selidbu na klupu još je jedan Portugalac, Fabio Coentrao.

AS također podsjeća da će Realovi nogometaši danas poslijepodne krenuti prema Zagrebu te bi trebali sletjeti oko 17.30 sati. Na konferenciji za novinare neće se pojaviti glavni trener Jose Mourinho koji zbog suspenzije neće voditi svoju momčad na samoj utakmici. Pred medijima će se, umjesto portugalskog stručnjaka, pojaviti njegov pomoćnik Aitor Karanka te veznjak Xabi Alonso.

Mourinho će pratiti dvoboj iz hotela Regent Esplanade, a društvo bi mu trebao praviti klupski skaut Jose Morais.

Impresivan napad i nešto tanja obrana Reala