OGI I DUDU U KOMBINACIJI

Reakcija iz HNS-a: Ovu glupost čak ne treba ni demantirati

11.09.2012 u 16:54

Bionic
Reading

Iako je do redakcije tportala stigla vijest kako su Ognjen Vukojević i Eduardo da Silva, zbog noćnog provoda, izbačeni iz momčadi, iz Bruxellesa stižu sasvim drukčiji tonovi

Portal za klađenje Dvoznak.com iz povjerljivih izvora doznaje da se Vukojević zajedno s Eduardom sa subote na nedjelju dugo u noć zabavljao u jednom zagrebačkom kafiću brazilskog štiha. Naručivala se i glazba Ace Lukasa - jednog od popularnijih glazbenika kada se naručuju narodnjaci - a to što su baš njih dvojica bila zajedno ne čudi previše jer se radi o odličnim prijateljima koji su i kumovi.

Simptomatično je da ni Eduardo nije najavljen od prve minute iako je započeo obje utakmice pod vodstvom novog izbornika, a ipak je malo previše čudno da Radošević, klinac koji nije odigrao ni minute za seniorsku reprezentaciju, debitira u ovako teškom meču, velike važnosti.

Međutim, glasnogovornik Hrvatskog nogometnog saveza Neven Cvijanović odbacio je sve ove insinuacije.

'Uopće ne znam otkud ta informacija jer mi smo od navodnog izlaska dvojice igrača odradili nekoliko treninga na kojima su igrači uredno sudjelovali. Također, nije mi jasno zašto se ovakve infomacije ne provjere prije nego se puštaju u javnost jer vijest je takva glupost da je ne treba ni demantirati', rekao je za tportal.hr glasnogovornik HNS-a.