kup hrvatske

Razočarani trener Hajduka Damir Burić upozorio svoje igrače: Igrali smo jako loše...

25.09.2019 u 18:56

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka prošli su u osminu finala Kupa, no namučili su se u Petrinji protiv lokalnog trećeligaša Mladosti. 'Bili' su na kraju slavili 2:0, ali pobjedu su izborili teškom mukom

'Nisam zadovoljan utakmicom. Očekivao sam puno više od svoje momčadi', kazao je nakon pobjede 2:0 Damir Burić te nastavio:

'Mladost je pokazala pravo lice, bila je jako dobra. Mi smo igrali jako loše, ali dobili smo neke pouke i stvari koje ćemo popraviti. Danas je bila dobra lekcija za nas da vidimo što možemo dalje i što možemo promijeniti.'

Hajduk se u Petrinji provukao, a Burić sa svojim igračima mora poraditi na motivaciji i pristupu.

'Bez obzira na to koja je ekipa bila, ti moraš odigrati kvalitetniju i bolju utakmicu. Moraš se priviknuti na protivnika i teren, puno smo držali loptu, igrali lijevo-desno, malo je bilo dubine koju smo tražili. Jedino je dobro što smo prošli dalje', analizirao je Burić i onda upozorio:

'Razočarao me malo pristup nekih igrača. Protivnik je igrao na emociju i zalaganje, kod nas nije bilo tako. Panike nije bilo, ali bilo je razočaranje, očekivali smo više. Svaka čast Mladosti, izgarali su na terenu, žao mi je što nisu dali gol da bude još žešće, da bude prava utakmica, čestitam im na načinu igre. Publika je bila odlična. Prava fešta, ali na fešti smo mi zakazali', zaključio je Burić.

Hrvatska kup

Buje-Rijeka15:30
Mladost Petrinja-Hajduk0:2
Bijelo Brdo-Cibalia1:0
Slavonija Pozega-Šibenik1:5
Opatija-Novigrad3:1
Jadran Poreč-Inter Zaprešić3:7
Zagora-Zadar15:30
Belišće-Split15:30
Sloga NG-Vinogradar15:30
Udarnik-Istra 196115:30
Varaždin-Rudeš18:00
Gorica-Zagreb18:00