na mukama u dinamu

Razočarani Jurčević ne može vjerovati: Otkrio zašto je jako žalostan!

14.05.2018 u 20:43

Bionic
Reading

Nikola Jurčević priznaje da je dvoboj s Rudešom trebao poslužiti za dizanje samopouzdanja igračima Dinama i proslavu naslova prvaka, ali sve je pokvareno u Kranjčevićevoj. Svejedno je i dalje optimist uoči finala Kupa...

'Modri' su u nedjelju zahvaljujući posrtajima Rijeke i Hajduka osigurali titulu u HT Prvoj ligi, ali njihova kriza nastavljena je dan kasnije protiv Rudeša.

  • +5
HT Prva liga, 35. kolo: Rudeš - Dinamo Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedan udarac u okvir gola bio je dovoljan da Anderson domaćinu donese pobjedu pa je Dinamo doživio četvrti neuspjeh u zadnjih pet utakmica i zaista može biti sretan što je uopće prvak Hrvatske, dok pritisak na Nikolu Jurčevića raste nakon novog neočekivanog poraza.

Rudeš - Dinamo 1:0 (35. kolo 2017./18., 14.5.), sažetak Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

'Imali smo svoje šanse, ali Rudeš je nezgodna momčad koja je pobijedila i ostale naše najveće suparnike. Iz jednog udarca smo primili taj gol, imali smo problem s ozljedama i jako puno peha, ali nogomet je takav i mislim da u najmanju ruku nismo zaslužili izgubiti utakmicu,' izjavio je trener Dinama i naglasio da ga najviše boli što se poraz dogodio kontra viđenog na terenu tijekom 90 minuta:

'Zato sam jako žalostan. Osvojili smo naslov prvaka i bili jako motivirani da pobjedom proslavimo taj naslov i ja nemam što zamjeriti dečkima po pitanju borbenosti i angažmana. Mi smo imali cilj dignuti se u svakom pogledu ovom pobjedom i vidjela se određena odlučnost igrača. Nažalost, dogodilo se ono što se dogodilo i mi to moramo arhivirati, zbrojiti se i skupiti, vidjeti koji su nam igrači na raspolaganju za veliko finale Kupa.'

Rudeš - Dinamo 1:0 (Anderson 87) Izvor: Screenshot / Autor: Youtube

Dinamo još u HT Prvoj ligi čeka obračun s Interom u subotu, a onda 23. svibnja u Vinkovcima dvoboj s Hajdukom u kojem pobjednik osvaja hrvatski Kup.

'Siguran sam, iako to u ovom trenutku tako ne izgleda, da imamo barem ravnopravne šanse u utakmici s Hajdukom za osvojiti dvostruku krunu, a onda će ta cijela slika izgledati ljepše za nas,' naglasio je Jurčević.

Rudeš - Dinamo, izjave trenera Izvor: Screenshot / Autor: Youtube