CAIN KAO NOVA SILA

Razbio je Minotaura, a sada želi Lesnara

02.03.2010 u 09:33

Bionic
Reading

Američki borac Cain Velasquez sila je koja dolazi. Smatraju ga jednim od najtalentiranijih gladijatora UFC-a, a on je tu reputaciju potvrdio nedavno svladavši legendarnog Antonija Rodriga Nogueiru – Minotaura

Ljubitelji 'slobodne borbe' priželjkuju da se uskoro u kavezu, treći put, nađu Brock Lesnar i Frank Mir, naravno, ako Mir svlada Shanea Carwina, no postoji i jedna druga jednako realna i zanimljiva opcija.

Amerikanac meksičkih korijena Cain Velasquez koji u karijeri ima osam mečeva i jednako toliko pobjeda, a od toga sedam prije kraja borbe, nedavno je nokautirao legendarnog Brazilca Minotaura i tako si možda u bliskoj budućnosti osigurao meč s prvakom UFC-a Lesnarom.

'Da, ja sam spreman. I to već neko vrijeme. U ovome sportu kada dobijete priliku morate je iskoristiti. Želim se boriti s najboljima da bih bio najbolji', odgovorio je Cain na pitanje je li spreman na borbu s Lesnarom.

Prije Minotaura, Velasquez je sredio i Bena Rothwella i Cheicka Konga tako da ne smatra da bi Lesnarova prednost bila to što je puno veći.

'Ne znam što bih točno učinio, ali bio bih spreman. Treniram s teškim dečkima i bila bi to stvarno dobra borba između nas dvoje. Vjerojatno bih ga pokušao izmoriti u prve dvije runde, jer je velik i jak.'

Velasquez je u razgovoru za MMA Fighting priznao i da se za svakog borca pažljivo sprema tako što analizira njegove borbe te da je spreman u idućim godinama postati jedna od glavnih zvijezda UFC-a.