ŠOK U MADRIDU

Raul na kraju sezone napušta nogomet

16.11.2009 u 16:56

Bionic
Reading

Legenda svjetskog nogometa, ali posebno Real Madrida, Raul, šokirao je navijače 'kraljevskog kluba' najavivši da bi ovo mogla biti njegova posljednja igračka sezona. Sa 33 godine odlazak u mirovinu je definitivno preuranjen, no Raul je svjestan da mu klub pruža sve manje prilika, a ne želi igrati nigdje drugdje

Kako prenosi španjolski list Mundo Deportivo, nakon što je predsjednik Reala Florentino Perez jasno dao do znanja da će odsad Iker Casillas imati ulogu vođe, i na terenu i izvan njega, Raul je sve glasnije počeo razmišljati o povlačenju iz nogometa. Novine tvrde da je Raul već odluku prelomio te da igra posljednju sezonu u karijeri.

'Moju povezanost s Realom je nemoguće uništiti, zato se nadam da ću završiti karijeru na Realovom stadionu kako bih se oprostio od svih', kazao je Raul. Svima je jasno da bi Raul bez poteškoća mogao pronaći novi angažman, no legenda madridskog kluba koji je u Real došla 1992. godine te je dosad u 530 nastupa postigla 226 pogodaka, radije želi u penziju nego zaigrati za neki drugi klub.

Naravno da Raul neće ostati nezaposlen, već ga očekuje mjesto pomoćnika sportskog direktora Jorgea Valdana.