TALENTI NA ODLASKU

Rat u Manchesteru, City krade igrače Unitedu

17.01.2012 u 11:55

Bionic
Reading

Paul Pogba i Ravel Morrison dva su vrhunska talenta u veznom redu koji bi uskoro mogli prijeći na drugu stranu Manchestera

U Manchesteru se trenutačno odvija pravi mali rat za igrače. Naime, nakon što su Građani doznali da dva vrhunska talenta u veznom redu – Paul Pogba (18) i Ravel Morrison (18) ovaj mjesec mogu potpisati predugovore s kojim god klubom žele, jer im ugovori s crvenim vragovima istječu na ljeto, odmah su krenuli u akciju.

Newcastle je prošloga mjeseca već za Pogbu ponudio milijun funta, ali United je ponudu odbio, no, ne produže li 'klinci' postojeće ugovore, mogao bi ostati bez njih i bez odštete. Naime, na Old Trafford bi 'sletjela' samo simbolična svota za troškove razvoja, koju jamče Fifina pravila.

Za Pogbu su interes, osim Cityja, pokazali i talijanski velikani Inter i Milan, a s obzirom na to da mladi nogometaš nije dobio pravu priliku na Old Traffordu (tri nastupa ove sezone u Liga kupu), za očekivati je da odleti ovo ljeto. Baš kao i Morrison koji je u karijeri skupio tri nastupa za crvene vragove (od toga dva u Liga kupu ove sezone). Inače, Morrison je već skupio podeblji "dosje žutila" – disciplinske kazne, pojavljivanja pred sudom, izostanci s treninga.