POVRATAK IZ MIROVINE

Rasheed Wallace potpisao za New York Kinckse

30.09.2012 u 21:50

Bionic
Reading

Rasheed Wallace, 38-godišnji košarkaš, se reaktivirao, te će iduće sezone igrati za New York. Potpisao je za veteranski minimum, a na parketu bi trebao biti zamjena za Amarea Stoudemirea kada će ovom biti potrebne minute predaha

Iako još iz NBA momčadi New York Knicksa nisu potvrdili posao, njujorške tiskovine su se raspisale o onome što se nagađalo zadnjih dana.

Rasheed Wallace, 38-godišnji košarkaš, se reaktivirao, te će iduće sezone igrati za New York. Potpisao je za veteranski minimum, a na parketu bi trebao biti zamjena za Amarea Stoudemirea kada će ovom biti potrebne minute predaha.

Wallace je objavio kraj karijere 2010. godine, nakon što je svoje zadnje aktivne utakmice odrađivao u dresu Boston Celticsa. Prije toga je još igrao za Washington, Portland, Atlantu i Detroit, a s ovom potonjom momčadi je proslavio naslov prvaka 2004. godine.

Ipak, košarkaš koji je po broju tehničkih pogreški rekorder među NBA igračima u povijesti, je posljednjih dana trenirao s New York Kincksima, te je preko menadžera najavio povratak koji se sada i dogodio.