repovi iz la corune

Ramos urlao na Modrića; hrvatskom veznjaku nije bilo svejedno

23.08.2017 u 13:59

Bionic
Reading

Madridski Real furiozno je ušao u novu sezonu. Nakon dvije pobjede u španjolskom Superkupu nad Barcelonom u prvom kolu prvenstva 'kraljevi' su u La Coruni pobijedili Deportivo 3:0

No tu je pobjedu zasjenio crveni karton kapetana Segija Ramosa koji, bez obzira na odlične igre cijele momčadi, ponekad pokazuje previše nervoze.

Tako je svoj bijes ovog puta htio iskaliti na našem Luki Modriću, iako je hrvatski igrač u jednom trenutku postupio onako kako je jedino i mogao. Sportski i fer prema protivniku.

  • +7
Real Madrid obranio titulu prvaka Europe - Modrić, Ronaldo i društvo ušli u povijest Izvor: Reuters / Autor: John Sibley

Naime nakon što su domaćini ignorirali ozljedu Carvajala i nisu htjeli izbaciti loptu da se Realovom igraču ukaže pomoć nervozni Ramos napravio je isto u situaciji kada je domaći igrač ostao ležati na travnjaku.

Međutim čak je i trener Zidane tražio od Ramosa da izbaci loptu, ali on ga nije doživljavao, već ju je dodao do našeg Modrića. No hrvatski veznjak postupio je suprotno Ramosovoj odluci, što je španjolskog defanzivca posve izbacilo iz takta. Toliko da je odlučio proći 30-ak metara kako bi Modriću objasnio što je smio, odnosno što nije smio napraviti.

I u želji da dođe do njega, Ramos je čak odgurnuo dvojicu igrača Deportiva, nakon čega je nastala dodatna gužva na travnjaku.

U jednom trenutku, dok su se ostali igrači udaljili, Ramos je ipak uspio doći do Modrića i na prilično energičan način mu objasniti što je trebao učiniti. A našem ga igraču, vjerujemo, nije bilo ugodno slušati. Bez obzira što je postupio posve fer i korektno.