POGLEDAJTE ŠTO JE RADIO

Rakitićeve majstorije digle na noge Barcu: Jako visok nivo!

19.08.2014 u 17:09

Bionic
Reading

Nastup Ivana Rakitića u visokoj pobjedi 6:0 Barcelone protiv Leona izazvao je pozitivne reakcije javnosti, kao i trenera Luisa Enriquea…

Hrvatski reprezentativni veznjak odigrao je kvalitetnih sat vremena na terenu s pregršt točnih dodavanja, prijetnjama prema golu te sjajnom dubinskom loptom prilikom petom pogotka katalonske ekipe.

'Sve smo bolji iz dana u dan. Zahvalan sam jer mi je ovdje bilo lako od prvog dana. Osjećam se kao dio svlačionice, kao dio obitelji. I tu sam da treniram, razvijam se. To je ono što želim raditi svaki dan,' izjavio je Ivan Rakitić nakon susreta.


Španjolski mediji zasad su puni hvale na račun Ivana Rakitića, koji je kod njih skupio kredita još u posljednje dvije sezone u dresu Seville. A čini se da se svidio i novom treneru Barcelone.

'On je na visokom nivou, gladan je, ima želju za pobjeđivanjem. Njegova fizička prisutnost nam dobro dođe. Pokazao je još u Sevilli da je igrač visokog nivoa,' izjavio je Luis Enrique, a prvu službenu utakmicu Rakitić će u dresu Barce vrlo vjerojatno imati ove nedjelje protiv Elchea.