kakav preokret

Rakitića su prije nekoliko dana svim silama gurali iz Barcelone, a znate što sada o njemu pišu?

10.03.2019 u 10:55

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac i veznjak barcelone, Ivan Rakitić, proteklih je dana bio česta tema brojnih novinskih napisa, a sve u kontekstu transfera iz katalonskog kluba

Kamo će Ivan Rakitić preselit u sljedećem prelaznom roku? Nudili su mu Manchester United, PSG, Inter.... Spominjao se čak i dolazak u Bayern.

A na sve to ovaj, pomalo samozatajni, ili kako je Jose Mourinho rekao - jedan od najpodcijenjenijih igrača - samo je dodao.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Ponosan sam što se velike momčadi raspituju o meni, ali ja sebe vidim u Barceloni. Imam još tri godine ugovora,' izjavio je Ivan Rakitić pa dodao:

'Ponekad se nasmijem ujutro uz kavu čitajući novine.'

Naravno, brojne su tekstove pisali španjolski novinari, a nama su u Hrvatskoj servirani kao 'gotova stvar'.

Međutim, nakon nekoliko zadnjih utakmica, počev od dvoboja u Sevilli, gdje je sjajno asistirao Messiju, potom jedinog gola na Santiago Bernabeuu, kojim je srušio Real, ali i subotnjih desetak minuta protiv Rayo Vallecana, kada je namjestio 'zicer' Luisu Suarezu, sada se i španjolski novinari 'posipaju pepelom'.

Marca tako u nedjeljno izdanju piše da bi prodaja Rakitića bila ludost, a što opravdavaju statsitičkim podacima, brojem dodavanja, oduzetih lopti, asistencijama.. A što pokazuje u kontinuitetu, još od 2014. godine i dolaska iz Seville.

Rakitića se opisuje kao 'životno osiguranje' za momčad i njegova bi prodaja bila povijesna glupost.