trijumf chelseaja

Rakitić s kapetanskom trakom fantastično zabio, Barca svejedno izgubila

23.07.2019 u 14:33

Bionic
Reading

U prijateljskoj utakmici igranoj ovog utorka Chelsea je pobijedio Barcelonu rezultatom 2:1, a utješni pogodak za Katalonce zabio je Ivan Rakitić…

Barcelona je u japanskoj Saitami započela ovog utorka pripreme za novu sezonu, u kojoj brani titulu u Primeri, dok će pokušati bolje proći u Ligi prvaka i Kupu kralja, nakon što je ostala bez tih trofeja u svibnju.

  • +7
La liga, Barcelona - Levante Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U prvoj prijateljskoj utakmici momčad Ernesta Valverdea nije dobro prošla. Chelsea se pokazao kao pretvrd orah. Poveo je londonski klub golovima Abrahama u 34. i Barkleyja u 81. minuti te kontrolirao susret do samog kraja, s Mateom Kovačićem u početnoj postavi koji je igrao prvih 70 minuta. S druge strane debitirao je Antoine Griezmann, dok su Messi i Suarez još na odmoru.

Ivan Rakitić počeo je s klupe, a ušao je na početku drugog poluvremena umjesto Sergija Busqetsa te preuzeo kapetansku traku.

Upravo hrvatski veznjak je u sudačkoj nadoknadi prekrasnim udarcem pod gredu zabio počasni pogodak i postavio konačnih 1:2.

Dobra je to vijest za Rakitića o kojem kruže glasine da bi ga Barcelona mogla prodati ovog ljeta, no nakon tako krasnog pogotka uprava će svakako dobro razmisliti isplati li se prodavati takvog igrača…