protuotrov za real

Rakitić među sedam nedodirljivih: Barca pronašla savršenu formulu?

26.12.2017 u 19:48

Bionic
Reading

Dnevnik El Mundo Deportivo naglašava kako je čak sedam istih nogometaša Barcelone počelo od prve minute posljednja tri gostovanja u Primeri kod Reala u kojima je klub zabilježio tri gostujuće pobjede. Među njima i Ivan Rakitić...

U Kataloniji još uvijek slave impresivnu subotnju pobjedu na Santiago Bernabeuu, treću u nizu u Primeri na stadionu ljutitog rivala.

  • +13
Primera, 17. kolo: Real M. - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: JUAN MEDINA

Barcelona sada ima devet bodova prednosti na ljestvici i vrlo komotnu situaciju u Primeri, a dnevnik El Mundo Deportivo naglašava kako je čak sedam istih igrača počelo u udarnoj momčadi tijekom tri zadnje gostujuće pobjede usred Madrida.

Radi se o Piqueu, Albi, Busquetsu, Rakitiću, Iniesti, Sergi Robertu i Suarezu, a ako se njima pridoda Lionel Messi koji je u jednom od tri susreta ušao s klupe, čini se da u Barceloni imaju savršenu postavu za najteže španjolsko gostovanje.

Za Ivana Rakitića je dobra stvar što se nalazi među 'sedam nedodirljivih', kako ih opisuje spomenuti španjolski dnevni list, a tu je i zasluženo, jer je zabio pogodak na prethodnom gostovanju u Madridu, a ovaj je put započeo akciju koja je završila prvim golom Barcelone tijekom 3:0 pobjede...