JOŠ JEDAN VELIKI OKRŠAJ

Rakitić i Sevilla u naletu: Srušit ćemo Barcelonu!

28.09.2012 u 14:11

Bionic
Reading

Nogometaše Seville u subotu u 6. kolu španjolske Primere očekuje velik okršaj protiv vodeće Barcelone. Utakmicu je za klupsku televiziju najavio hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić

Andalužani su prije dva tjedna na svome Pizjuanu srušili Real Madrid, a našem veznjaku ne manjka optimizma ni uoči sudara protiv drugog velikana španjolskog nogometa.

'Igramo pred svojim navijačima i očekujemo pun stadion. Dolazi nam najbolja momčad na svijetu, ali neće joj biti lako protiv nas. Radimo naporno jer želimo odigrati dobru utakmicu, a ako nam se ukaže prilika za pobjedu, iskoristit ćemo je. Znamo da možemo pobijediti', istaknuo je Rakitić.

Sevilla je sjajno otvorila novu sezonu, na kontu ima tri pobjede i dva remija. U odličnoj je formi i Rakitić koji se prošle sezone mučio s ozljedama, ali sada je ponovno na visokoj razini.

'Kad nisi 100 posto spreman, ne možeš biti dobar koliko god se trudio. Nakon Europskog prvenstva, koje je bilo dobro za mene, mogao sam odraditi kompletne pripreme s klubom što je bilo iznimno važno. Trener ima povjerenja u mene, a ja se osjećam dobro. Pun sam entuzijazma'.

Iskreno je Rakitić priznao i da je ljetos imao ponude drugih klubova, ali je ipak odlučio ostati u Andaluziji.

'Zadnji dan prijelaznog roka, kad je dobio dobru ponudu za mene, rekao sam predsjedniku da želim ostati i napraviti još puno toga s klubom. Sretan sam i na privatnom planu i u momčadi. Razgovarao sam s bratom koji mi je agent. Nije bilo lako jer su ponude bile financijski izdašne, ali kad si sretan, bolje je ostati. Igram čiste glave, a pogodak protiv Deportiva prije nekoliko dana je bio nagrada za trud'.