EVERTON VOLI HRVATE

Rakitić bi se mogao preseliti k Jelaviću

09.06.2012 u 15:43

Bionic
Reading

Dobre igre Nikice Jelavića 'natjerale' su čelnike Evertona da se bolje pozabave kvalitetama hrvatskih nogometaša. Tako im je za oko pao Ivan Rakitić koji trenutno brani bolje Seville

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić se nada da će iduće sezone u Sevilli igrati daleko više nego li tijekom ove završene, gdje je vrlo često sjedio i na klupi.

U andaluzijskom su se klubu dogodile promjene tijekom ove godine (promjena na trenerskoj klupi, dolazak Michela Gonzaleza), što je također jedan od razloga zbog kojeg se Rakitić nada boljim danima. Također, prije Europskog prvenstva je Rakitić govorio o tome kako se sjajno snašao u Španjolskoj, odnosno, Sevilli, te se moglo iščitati da se nada kako će dulje vrijeme provesti u toj ligi.

No, kako navode neki engleski mediji, a prenosi španjolski El Desmarque, Everton je zagrizao za usluge hrvatskog reprezentativnog veznjaka. Nema još uvijek nikakvih konkretnih poteza kluba s Goodisona, no već takav interes bi mogao biti zanimljiv.

Podsjetimo, da je u Evertonu tijekom prošle sezone bljesnuo jedan drugi Hrvat, Nikica Jelavić, pa je moguće da su se i zbog njega čelnici ovog liverpulskog kluba nešto jače 'zaljubili' u Hrvate.