BALOTELLI SE RAZLJUTIO

'Raffaelli se ne vraćam, želim dokaz da je dijete moje'

04.07.2012 u 09:53

Bionic
Reading

Kontroverzni talijanski nogometaš Mario Balotelli (21) potvrdio je da je zatražio test očinstva kako bi se pokazalo je li doista otac djeteta koje nosi njegova bivša djevojka Raffaella Fico

Dotična je dama za magazin Chi izjavila da je uoči polufinala Europskog prvenstva, u kojem je Italija pobijedila Njemačku (2:1), obavijestila napadača Manchester Cityja da je trudna četiri mjeseca i da nosi njegovo dijete. Balotelli je reagirao priopćenjem za javnost u kojem je poručio kako nema namjeru izbjegavati odgovornost, ali i da će tražiti da se testiranjem DNK-a utvrdi je li dosita otac Raffaellina djeteta.

'Iako ne volim javno govoriti o svome privatnom životu, osjećam se obveznim razjasniti svoj odnos s Raffaellom Fico. Naša je veza završila početkom travnja i otada se nismo vidjeli ni čuli. Nisam imao ništa s njezinim životom, kao ni ona s mojim. Raffaella dobro zna da nemam namjeru vraćati joj se. Prije nekoliko sam dana od drugih ljudi saznao da je Raffaella trudna. Zbog toga sam je odlučio kontaktirati i tek tada mi je potvrdila da je to istina', stoji u Balotellijevom priopćenju, uz zaključak:

'Iznimno sam razočaran. Smatram da nije normalno ne znati ništa do četvrtog mjeseca trudnoće. Ne razumijem zašto me nije kontaktirala odmah nakon što je saznala vijest takve važnosti. Preuzet ću svu odgovornost, ali tek kad dobijem potvrdu da sam otac. Također, ljuti me što je Raffaella već pronašla način da izvuče novac iz ove priče prodajom fotografija i intervjua. Mislim da je već dovoljno slavna i da ne bi trebala izvlačiti korist iz ove priče. Ovo je prvi i posljednji put da sam o ovoj temi progovorio javno i nemam namjeru odgovarati na išta što će reći ili napisati Raffaella'.