zna se prioritet

Rafael Nadal nakon Roland Garrosa završio na štakama, ali već trenira na travi; evo koji mu je plan za Wimbledon

14.06.2022 u 12:21

Bionic
Reading

Tijekom ponedjeljka španjolski tenisač Rafael Nadal odradio je prve, lakše treninge na travnatoj podlozi nakon što je osvojio Roland Garros i time došao do 22. Grand Slam titule u karijeri, javlja francuska agencija AFP

Zbog lošeg stanja njegovog stopala i dalje je neizvjesno hoće li Nadal nastupiti na skorašnjem Wimbledonu koji počinje 27. lipnja. Podsjetimo kako je Španjolac tijekom karijere dva puta slavio u All England Clubu, 2008. i 2010. godine.

>> Svi se pitaju što se to događa s Rafaelom Nadalom? Poznatog liječnika napustio je uz pomoć štaka i jedva je izašao iz automobila

'U ovom trenutku je Wimbledon prioritet. Grand Slam turniri su uvijek prioritet, ali tijelo će mi dati odgovor idem li u London ili ne', rekao je Nadal koji će u idućim danima pojačavati intenzitet treninga na travi nakon čega će i vidjeti reakciju stopala.

'Tek nakon više odrađenih treninga, koji će se vremenom pojačavati, znat ću mogu li igrati u Wimbledonu', rekao je Nadal.

Inače, nakon osvajanja Roland Garrosa Nadal je u Barceloni provodio vrijeme na tretmanima koji su služili za smanjenje bolova u stopalu.