STIŽU PARMEZANI

Rafa i neuvjerljivi Inter pred imperativom

27.11.2010 u 16:59

Bionic
Reading

Interu i njihovom treneru Rafaelu Benitezu gori pod petama, a na otvaranju nedjeljnog programa 14. kola talijanske Serie A u goste im dolazi vrlo opasna Parma

Inter, koji je lani osvojio trostruku krunu, pod vodstvom Rafaela Beniteza još uvijek ne ostavlja dojam momčadi koja je spremna za nastavak žetve trofeja. Trofejnom Španjolcu to bi mogla biti jedna od posljednjih šansi za ostanak na poslu, jer ako padnu ispod šestog mjesta, na kojem se trenutno nalaze, gazdi Morattiju vjerojatno će 'pasti roleta'.

Dva uzastopna poraza došla su nakon dva remija i aktualni prvak u 'scudettu' nije slavio od gostovanja kod Genoe još prošloga mjeseca. Tijekom tjedna u Ligi prvaka su svladali Twente, ali rezultat 1:0 izgleda bolje od ostavljenog dojma.

S druge strane, Parma je u dobroj seriji, u zadnja tri kola osvojila je sedam bodova i pobjegla su iz opasne zone. U zadnjih šest dvoboja primili su samo tri gola i ako saniraju problem s realizacijom, sigurno neće biti lak zalogaj renomiranom domaćinu. Crespo i Bojinov su dugo hvatali formu, ali u zadnja tri dvoboja zabili su obojica i bit će najveće opasnosti za plejadu Benitezovih zvijezda.