A JUNACI SU USTVARI - SVI

'Radilica Ogi' najbolji igrač utakmice

16.11.2011 u 10:15

Bionic
Reading

Iako je po našem dojmu najbolji igrač utakmice Hrvatska-Turska bio vratar gostujuće reprezentacije, koji je u tri, četiri navrata branio udarce Oliću, Mandžukiću i Rakitiću, portal goal.com najboljim je ocijenio Ognjena Vukojevića

Sportske novosti su kao najbolje izabrale Darija Srnu, Jutarnji list Stipu Pletikosu, dok je goal.com najvišu ocjenu dodijelio Ognjenu Vukojeviću. Trojica hrvatskih igrača, Šimunić, Rakitić i Modrić, dobila su sedmice, dok su ocjenu 6,5 dobili Pletikosa, Schildenfeld, Vida, Srna, Pranjić, Mandžukić i Olić. Zanimljivo, Eduardove dvije minute goal.com je ocijenio mizernom peticom, odnosno dodijelio mu je ocjenu koja bi se prevela kao 'loš'. No što je Eduardo u tom periodu mogao i pokazati?

Zanimljive su te ocjene, jer recimo Robert Kovač i Igor Štimac upravo su Schildenfelda, Šimunića, Pranjića i Vidu ocijenili kao najbolje, pa ispadaju sasvim subjektivne. Također, kod Turaka je kao najlošiji ocijenjen Kazim, čovjek koji je dva puta opasno prijetio Pletikosi, dok je recimo vratar Bolat dobio tek 6,5, iako je on spasio Turke od poraza.