PREDSJEDNIK KS-A

Radić čelnicima Cibone: Nemate pojma o suđenju

27.02.2012 u 16:41

Bionic
Reading

Cibona je u subotu izgubila od beogradskog Partizana u regionalnoj ligi, a nakon dvoboja i trener Jasmin Repeša i direktor Cibone Zdenko Antunović bili su ljuti na suce. No, sportski direktor ABA-lige i HKS-a, Danko Radić, kojeg su čelnici Cibone optužili da želi 'nestanak' njihova kluba, za Mediaservis.hr uzvratio je istom mjerom

'Suđenje na utakmici Cibona - Partizan bilo je vrlo dobro', poručio je predsjednik Hrvatskog košarkaškog saveza i sportski direktor ABA lige Danko Radić te je za Mediaservis.hr odgovorio na optužbe Zdenka Antunovića, direktora Cibone koji je ustvrdio da Cibona već neko vrijeme ima loše suđenje, što se posebno vidjelo na utakmici protiv Partizana.

'Čovjek koji ama baš ništa ne zna o suđenju ne može govoriti kako se sudilo. Pokazalo se da on tu materiju ne zna i meni je suvišno komentirati njegove izjave o suđenju, to nije uopće relevantna stvar', mirno je poručio Radić koji tvrdi da na utakmici Cibona - Partizan nije vidio ništa sporno.

'Ja sam pregledao snimku prvog poluvremena, ostalo nisam namjerno htio pogledati jer su poslije prvog poluvremena suci napadnuti, ne znam zašto su uopće nastavili. Mislim da je suđenje bilo vrlo dobro. Vidjeti ćemo kontrolu suđenja i mišljenje sudačke komisije, onda ćemo moći bolje komentirati cijelu situaciju', poručio je Radić, kojeg nije pogodila najava čelništva Cibone o istupanju iz ABA lige, a što je prokomentirao riječima:

'Svatko je kovač svoje sreće.'