BARCINA OBRANA U PROBLEMU

Puyolova ozljeda uvjetuje igranje nezaliječenog Piquea?

05.10.2012 u 12:11

Bionic
Reading

Velikih problema s ozljedama u obrambenom redu ima trener nogometaša Barcelone Tito Vilanova, prije velikog nedjeljnog ogleda protiv Real Madrida na Camp Nou

Kapetan Carles Puyol je tijekom ogleda kod Benfice ozlijedio lakat i to prilično nezgodno, pa ga na travnjacima neće biti čak osam tjedana. U prvom ogledu u Ligi prvaka, protiv moskovskog Spartaka, se ozljedio Gerard Pique koji odtad nije zaigrao.

U petak ujutro su igrači Barcelone imali slobodno, no u trening kampu se pojavio baš ozlijeđeni Pique. Ima španjolski reprezentativac problema s lijevim stopalom, a klupski novinari su izvjestili da je hodao "dosta teško".

Iako su mnogi mediji napisali da će Vilanova biti prisiljen u obranu, za ogled protiv Reala, postaviti Mascherana i Songa, pojavljuje se ipak mogućnost da zaigra Pique.

Nakon što se tijekom tjedna ozlijedio Puyol započela je brzopotezna regeneracija Piqueovog stopala. Marca navodi da u klubu razmišljaju postaviti Piquea unatoč tome što se sigurno do nedjelje, kada se igra veliki derbi Primere, neće u potpunosti oporaviti.

Vilanovu je očigledno prilično strah Realu suprostaviti labilnu obranu s Mascheranom i Songom, te je spreman riskirati s neoporavljenim Piqueom.