HRVATSKA - ČEŠKA

Pula se priprema za nogometni spektakl

21.01.2011 u 16:26

Bionic
Reading

Nakon što je u četvrtak Pulu posjetilo izaslanstvo Hrvatskog nogometnog saveza predvođeno glavnim tajnikom Zorislavom Srebrićem i povjerenikom za sigurnost Zoranom Cvrkom, u petak su već započele završne pripreme oko organizacije prijateljske međunarodne utakmice A reprezentacija Hrvatske i Češke koja će se u srijedu, 9. veljače igrati na gradskom stadionu 'Aldo Drosina' s početkom u 17.45 sati

Sastavljen je Organizacijski odbor koji će voditi brigu o svim pojedinostima glede utakmice, za koju je dogovoreno da će se cijena ulaznica biti od minimalnih 40 do maksimalnih 120 kuna, a moći će se kupiti od 3. veljače na blagajni ispred sjeverne tribine Gradskog stadiona. Već od idućeg tjedna ulaznice će se moći nabaviti i putem interneta na stranici HNS-a.

Premda se nagađalo da će hrvatski reprezentativci prije utakmice boraviti u Rovinju, Srebrić je potvrdio kako će 'kockasti' biti gosti Pule već od nedjelje 6. veljače, dok će češki nogometaši u Pulu stići dan uoči utakmice, a obje reprezentacije će biti smještene u hotelu 'Histria'.

'Vjerujem da ćemo napraviti sve kako bi dostojanstveno ugostili ove dvije reprezentacije u našem gradu s čijom ćemo utakmicom i službeno svečano otvoriti novoizgrađeni gradski stadion', kazao je pulski gradonačelnik Boris Miletić.