'VREĆU BEZ DNA' NE ZANIMA

PSG: Što će nam Ronaldo kad imamo boljega

05.09.2012 u 10:23

Bionic
Reading

Tužni Cristiano Ronaldo pokrenuo je lavinu interpretacija oko njegovog ostanka u redovima madridskog Reala. Ako ode iz Reala, čini se da Grad Svjetlosti neće biti njegova sljedeća destinacija

Portugalska zvijezda i dalje šuti, ali ako je razlog njegova nezadovoljstva zaista novac, zalizani bogataš uskoro će se naći na vjetrometini navijačkog nezadovoljstva. U to uopće nema sumnje. A kada situacija krene u tom smjeru, vrlo često uslijedi transfer u drugu sredinu.

No, Ronaldo je najskuplji nogometaš u povijesti i nema puno klubova koji na Realov račun mogu uplatiti više od 100 milijuna eura, koliko bi iznosila eventualna ispisnica. Dapače, izvan granica Engleske i Rusije to si trenutno može priuštiti samo PSG, čiji je stav prenio njihov sportski direktor Leonardo.

'Zašto kupiti Ronalda kada je najbolji napadač svijeta Zlatan Ibrahimović već u našim redovima', kaže Brazilac koji upravlja najizdašnijom blagajnom nogometnog svijeta.

Ako Realova sedmica zaista odluči otići, u prvi plan će ući rivali iz Manchestera, Chelsea i ruski bogataši predvođeni Anžijem. I možda PSG jer riječ šeika puno je važnija od riječi sportskog direktora. Mogao bi to biti vrlo zanimljiv siječanjski prijelazni rok.