nevolje u raju

PSG je zbog raskola u svlačionici na rubu pucanja; jedna od najvećih zvijezda želi što prije otići iz Pariza, a za sve je kriv Leo Messi

25.09.2021 u 08:44

Bionic
Reading

Talijanski mediji tvrde kako je Gianluigi Donnarumma izrazito nezadovoljan u PSG-u jer ne brani te je od klupskih čelnika zatražio transfer samo dva mjeseca otkako je stigao na Park prinčeva! No, cijela priča ima i 'mračnu pozadinu', a glavnu ulogu ima nitko drugi nego Leo Messi...

PSG je ovog ljeta odradio senzacionalan posao, u Pariz su stigli kapetan Barcelone Leo Messi, kapetan Real Madrida Sergio Ramos, dokapetan Liverpoola Georginio Wijnaldum te dokapetan Milana Gianluigi Donnarumma. Da stvar bude još i bolja, svi su stigli bez odštete, kao slobodni igrači!

No, kad se tolike zvijezde nađu na okupu - a u Parizu su ih dočekali Neymar, Mbappe, Icardi, Di Maria, Draxler - ne može završiti dobro. Previše je to veličina na okupu da situacija u jednom trenutku ne bi eskalirala.

Prvi je 'pukao' golman Gianluigi Donnarumma koji je, barem tako tvrde talijanski mediji, nezadovoljan svojim statusom u momčadi.

Donnarumma je u ovom trenutku drugi golman PSG-a jer je trener Mauricio Pochettino prednost dao Keyloru Navasu koji je branio na većini utakmica ove sezone.

Zato su se pojavile glasine da bi Donnarumma već nakon jedne sezone mogao napustiti PSG i karijeru nastaviti u dresu Juventusa.

  • +21
PSG - Lyon Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

No, talijanski mediji otišli su i korak dalje te objavili nastavak priče. Tako Corriere dello Sport tvrdi da je za sve kriv Leo Messi i da zbog njega Donnarumma nije prvi golman PSG-a!

Corriere dello Sport tvrdi da je Messi podržao Navasa kod Pochettina što se tiče izbora prvog golmana, a nakon toga isto su učinili Angel Di Maria i Neymar.

Dojam je da južnoamerička struja u svlačionici PSG-a preuzima vlast, a o tome su već pisali neki francuski mediji. Dolaskom Messija južnoamerički su igrači u redovima PSG-a dobili vođu, navodno su se već kao grupa i odvojili od ostatka momčadi... Navodno su Pochettinu, koji je Argentinac, sugerirali da Navas treba ostati prvi golman PSG-a i ove sezone, bez obzira na to što je stigao Donnarumma.

Sad je potpuno jasno da se to Donnarummi uopće ne sviđa, pa je već dao zeleno svjetlo svom menadžeru Raioli da pregovara s drugim klubovima. Najveći je interes pokazao Juventus, a za sada nije poznato kako su na sve ovo reagirali čelnici PSG-a. Sigurno je da se neće samo tako odreći Donnarumme, no neće ni tolerirati nezadovoljnog igrača u svlačionici...