soldiću ostao pojas

Prvo je brutalno nokautirao protivnika, a onda još spektakularnije slavio pobjedu

19.05.2019 u 08:13

Bionic
Reading

Roberto Soldić i dalje je KSW-ov prvak velter kategorije, a to je ostao još jednom borbom u kojoj je pokazao svoju magiju. Hrvatski borac nokautirao je Krystiana Kaszubowskog nakon samo minutu i 20 sekundi.

Kako prenosi Fightsite.hr, poljski izazivač bio je autsajder u ovoj borbi, no od početka je pokazao kako nema straha. Već prvim udarcem iz kontre pokazao je Soldiću da mu neće biti lako i Roberto u istom trenutku mijenja taktiku, odnosno prestaje napadati. Tako je prva minuta prošla uz tek nešto stidljivih napada s obje strane i čekalo se tko će prvi izgubiti strpljenje. Bio je to Poljak, a taj potez odmah ga je koštao pobjede.

Krenuo je Kaszubowski žestoko, napao je serijom boksačkih udaraca, a Soldić ga je istog trenutka sačekao na lijevi kroše. Prvo je kvalitetno eskivirao napad, a onda poentirao. Pogodio je točno u bradu i izazivač je pao licem u pod. Krenuo je Soldić završiti borbu, no već je zapravo bilo gotovo. Prepoznao je to sudac i uskočio je bez da je Roberto gotovo stigao uputiti još koji udarac. Koliko je nokaut bio ozbiljan dovoljno govori činjenica kako je tim Kaszubowskog svom borcu još nekoliko minuta pokušavao objasniti što se zapravo dogodilo.

Tako je Soldić, nakon što je dva puta pojas uspio osvojiti, prvi put istog obranio. 24-godišnji borac iz Viteza svoj je omjer doveo na 16 pobjeda i tri poraza, od čega je 14 pobjeda ostvario nokautom. S uzbuđenjem će svi čekati najavu onoga što mu slijedi, a on svakom borbom dokazuje kako mu je samo nebo granica.

Video Soldićevog nokauta, ali i lude proslave pogledajte OVDJE.