DINAMO U EUROPSKOJ LIGI

Prvo Anderlecht u Zagrebu, a onda put u Rumunjsku

28.08.2009 u 17:01

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo saznao protivnike u natjecanju po skupinama novoformirane Europske lige, sada zna i raspored utakmica. Prvo je na redu Anderlecht u Zagrebu

Hrvatski prvak ovosezonsku Europsku ligu otvorit će domaćom utakmicom protiv Anderlechta, zatim odlazi u goste u Rumunjsku, a onda na Maksimir (opet) stiže veliki Ajax. Sukus je to rasporeda prve tri utakmice 'modrih' u Europskoj ligi.

Navijači Dinama mogu biti relativno zadovoljni suparnicima i premda ni njima ni nama, jer smo svi itekako poučeni iskustvima prošlih godina, ne pada na pamet prognozirati kako će 'modri' proći, treba naglasiti da ćemo ove jeseni zaista moći uživati u nogometu.

Ajax je veliki klub i ma kako mu trenutno išlo on je uvijek mamac za navijače. Slična stvar je i s Anderlechtom, kojeg ne bi trebalo podcjenjivati, dok tek Temišvar odskače zvučnošću imena. No, nemojmo se zavaravati, rumunjski nogomet godinama je u usponu i Dinamo će morati odigrati svom snagom ako želi do bodova. Puno, puno bolje nego protiv Heartsa.

Kako bilo, Bad Blue Boysi i ostali navijači zagrebačke momčadi već mogu početi planirati kada će i na koje utakmice ići. Evo i rasporeda:

17. rujna: Dinamo - Anderlecht
1. listopada: Temišvar - Dinamo
22. listopada: Ajax - Dinamo
5. studenog: Dinamo - Ajax
2. prosinca: Anderlecht - Dinamo
17. prosinca: Dinamo - Temišvar