DALEKO OD KAVEZA

Prvak UFC-a Brock Lesnar teško bolestan

16.11.2009 u 09:15

Bionic
Reading

Prvak UFC-a Brock Lesnar (32) neće tako skoro u kavez. Jedan od najjačih boraca svijeta teško je bolestan i pod liječničkim nadzorom

Brock Lesnar je teško obolio nakon povratka iz Kanade i trenutačno se nalazi u jednoj od bolnica u Sjevernoj Dakoti. O problemima sa zdravljem novinare je izvijestio predsjednik borilačke organizacije predsjednik Dana White. Brock je aktualni prvak slobodne borbe u kavezu u teškoj kategoriji, a prvo se je nagađalo da ima svinjsku gripu ili mononukleozu. No, te tvrdnje je White odbacio.

'Brock je u užasnom je stanju. Njegovi problemi su veći od mononukleoze i sigurno je da se neće boriti još jako dugo', rekao je White.

Lesnar se još nije oglasio javnosti jer ne želi da se zna od čega boluje i gdje se liječi, ali ljubitelji borbe u kavezu na dulje vrijeme će ostati uskraćeni za njegove mečeve.

Ljubiteljima Ultimate fighta je jedna od većih želja da se u kavezu nađu Fedor Emelianenko (Strikeforce) i Brock Lesnar (UFC), ali to je sada pogotovo nemoguće. Osim što nisu u istoj organizaciji, Rus ima ozlijeđenu šaku, a Amerikanac je, kako se vidi, teže bolestan.