DONJECK U TORNJU

Provjerite može li Cibona do prvih europskih bodova - dobitnici

06.12.2011 u 09:44

Bionic
Reading

Zagrebačka Cibona u utorak igra četvrtu utakmicu Eurokupa. U svojoj dvorani ugostit će ukrajinski Donjeck i tražiti način kako dostići prvu pobjedu u Europi

Nakon prošlosezonskog katastrofalnog rezultata u Euroligi, košarkaši Cibone nisu se dosad iskazali ni u kudikamo slabijem Eurokupu. Tri utakmice, tri uvjerljiva poraza, a k tomu su još i ostali bez trenera koji ih je vodio na pripremama i startu sezone. ipak, unatoč svemu, 'pod tornjem' ne očajavaju. Danijel Lutz se od pomoćnika Joke Vrankovića prometnuo u prvog trenera, a je li širenje optimizma uoči dolaska Ukrajinaca u Zagreb tek hrabrenje sebe i momčadi ili realno stanje stvari, to ćemo tek vidjeti.

Cibona je ove sezona sasvim solidna u regionalnoj ligi i to je prilično velik pomak u odnosu na prošlu sezonu, no u Europi nikako da se posloži dobra igra sa srećom i lošijim danom suparnika. Ili su 'vukovi' jednostavno nekonkurentni? Donjeck je prije tjedan dana na svom parketu dobio Cibonu s uvjerljivih plus 17 (98:81), no unatoč tome, Lutz i njegova ekipa nadaju se prvoj europskoj pobjedi.

'Motivacija je velika, želimo na terenu pokazati da bi nam ova utakmica mogla biti impuls koji nam nedostaje da sve krene na bolje', najavio je susret Lutz.

Početak susreta 'vukova' i Donjecka je u 17,30 sati, a tportal.hr tradicionalno poklanja karte za tu utakmicu. Kako do njih? Jednostavno, kliknite na link ispod i provjerite.

Po dvjie ulaznice za utakmicu su osvojili:

Mirjana Kapitan
Marina Jerković
Josip Radičević
Bruno Pavuša
Robert Novačić

Ulaznice se podižu na blagajni Cibone, prije utakmice.