PRIMORJAŠI PORUČUJU

'Protiv Crnogoraca nastavljamo pobjedničku seriju'

12.10.2012 u 19:20

Bionic
Reading

Nakon što su u srijedu uspješno preplivali Savu pobjedivši Mladost sa čak 12:7, Primorjaši se okreću novim izazovima u intenzivnom tempu subota – srijeda – subota. Primorju u goste na Kantridu u subotu u 20 sati stiže crnogorski prvak Jadran iz Herceg Novog

Utakmica četvrtog kola Triglav Jadranske vaterpolo lige za Primorjaše bi mogla značiti četvrtu pobjedu u nizu, dok je za Novljane to najbolja prilika za dokazivanje. S obzirom da se malo koja momčad na svijetu može po kvaliteti mjeriti s Primorjem, Crnogorci će zasigurno na Kantridu doći vrlo raspoloženi i zato višestruko opasniji.

'Jadran Herceg Novi je uvijek neugodna momčad, nikad nismo lako s njima izlazili na kraj', kaže centar Primorja i hrvatski reprezentativac Ivan Krapić, koji očekuje nastavak pobjedničke serije.

'Ne želimo i ne smijemo ništa prepustiti slučaju, moramo u susret ući maksimalno koncentrirano i riješiti utakmicu na najbolji mogući način', dodaje Krapić.

No momčad Jadrana HN ne treba podcjenjivati. Novljani su, naime, čak dvaput osvojili naslov pobjednika Jadranske vaterpolo lige, slavivši više puta i protiv Primorja i protiv Juga.

'Odlazak Gojkovića i Premuša ih je malo oslabio u odnosu na prošle sezone, ali su dovođenjem crnogorskog reprezentativca Radovića, a i našeg Krizmana, stvorili jake napadačke poluge momčadi. Ipak, vjerujem u potpunosti u našu pobjedu i želim da pružimo našim navijačima stvarno odličnu predstavu', zaključuje Ivan Krapić.