NEMA STRAHA OD AIDS-A

Prostitutkama Englezi najbolje mušterije

09.07.2010 u 09:31

Bionic
Reading

Najstariji zanat na svijetu za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici je procvjetao. Barem su tako priznali oni koji se bave prostitucijom u Cape Townu

Ni upozorenja raznih zdravstvenih organizacija kako je gotovo polovica prostitutki u Južnoafričkoj Republici zaražena virusom HIV nije smanjilo seksualne apetite nogometnih navijača.

Tako barem tvrde u Cape Townu u kojem je najpopularnija ulica posljednjih tjedana bila 'Long Street' koja je poznata po prostitutkama i dilerima. Iako je policija pokušala suzbiti tu vrstu zarade barem za vrijeme nogometnog turnira, 'dame noći' su pronašle način.

U dogovoru sa noćnim barovima svojim klijentima su tamo pružale usluge.

'Long Street' je najveselija ulica u cijelom gradu i barovi su otvoreni cijelu noć. Tamo možete dobiti bilo kakvu vrstu zabave,' rekao je engleski navijač Peter.

Da je posao išao odlično, bez obzira na konkurenciju koja je stigla iz svih krajeva svijeta, potvrdila je stanovita Aneqaah koja u JAR-u radi za tamošnju eskort agenciju.

'Posao je bio dobar. Došle su i neke djevojke iz susjednih zemalja. No, strahujemo da neće biti tako dobro kada završi Svjetsko prvenstvo. Za vrijeme turnira imale smo po tri-četiri klijenta na dan. Potražnja je bila ogromna i za bijele i tamnopute djevojke, a najviše smo zarađivale od britanskih turista,' izjavila je Aneqaah.