novi posao

Prosinečki progovorio o mogućem preuzimanju reprezentacije BiH

27.12.2017 u 11:24

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Robert Prosinečki, koji je nastupao na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. kada je ona osvajanjem trećeg mjesta postigla najveći uspjeh, kazao je kako sadašnja hrvatska reprezentacija na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Rusiji može 'puno napraviti'...

Robert Prosinečki (48) posljednje dane 2017. godine proveo je u Splitu gdje je nastupao za momčad Camela na tradicionalnom humanitarnom malonogometnom turniru 'Četiri kafića'.

Jedan od najboljih hrvatskih nogometaša svih vremena i bivši izbornik Armenije još je u potrazi za novim angažmanom, a u ozbiljnim je kombinacijama za izbornika Bosne i Hercegovine. Svakim se danom pojavljuju nove informacije iz susjedstva, a popularni je Žuti o svom mogućem novom angažmanu samo kratko prokomentirao.

'To zasad stoji...', kazao je Prosinečki u vezi preuzimanja 'zmajeva' te se pozabavio šansama Hrvatske na SP-u u Rusiji 2018. godine.

'Imamo stvarno kvalitetne igrače koji igraju u najboljim ekipama na svijetu i reprezentacija može jako puno napraviti na SP-u u Rusij', rekao je Prosinečki i dodao:

'Jasno je da su Hrvatska i Argentina najbolje reprezentacije u skupini, a samim time i favoriti za prolazak u drugi krug.'

  • +9
Robert Prosinečki Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Protivnici će nam, uz Argentinu, biti još Island i Nigerija, a Prosinečki nema dvojbi:

'Svi u Hrvatskoj vjerujemo kako možemo proći tu skupinu', zaključio je Žuti.