PORAZ NA STARTU

Prosinečki bijesan kao ris nakon primljenog gola

23.10.2012 u 14:25

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni trener Robert Prosinečki startao je porazom na klupi svog novog kluba Kayserispora. U sklopu 8. kola turskog prvenstva njegova je momčad poražena kod kuće od istanbulskog Büyükşehira 1:0

Jedini je pogodak na Kadir Has Stadiumu zabio Šveđanin Samuel Holmen u 62. minuti susreta, što je, vidi se i putem video-zapisa, prilično naljutilo nekada legendarnog hrvatskog nogometaša.

Kayserisporu je ovo inače peti ovosezonski poraz, a momčad se nalazi tik iznad zone ispadanja na 15. mjestu na ljestvici.

'Ovo je opasna liga, ovdje nema lagane utakmice. Nažalost, izgubili smo ovu utakmicu zbog jedne pogreške, zbog izgubljene lopte na opasnom dijelu terena. Svoje šanse nismo iskoristili i to je cijela filozofija ove utakmice', rekao je poslije ogleda Prosinečki i obećao:

'Uvjeren sam da ćemo se moja momčad i ja dizati kako budemo što češće zajedno. Šta prije zaboravimo ovaj meč to bolje. Moramo jedino pohraniti u sebi greške koje smo ovdje napravili, ispraviti ih za svaku iduću utakmicu i sve će biti dobro'.