Senzacija u Šibeniku

Prošao je sve mlađe kategorije Real Madrida, s 'kraljevskim klubom' osvojio i Ligu prvaka, a sada karijeru nastavlja u HT Prvoj ligi

29.09.2020 u 16:39

Bionic
Reading

Alvaro Martin Frias iz Real Madrida stiže na posudbu u Šibenik

Šibenik bi s novim kolumbijskim vlasnicima mogao itekako prosperirati, barem ako je suditi po prvim pojačanjima koja stižu u klub sa Šubićevca. Nakon što je doveden napadač Yefferson za kojeg se još čekaju papiri kako bi upisao svoj debi, sada je dovedena i 'desetka' i to iz Real Madrida.

Riječ je o 19-godišnjem veznjaku španjolskog velikana Alvaru Martinu Friasu koji je s Realom osvojio i juniorsku Ligu prvaka. U 'kraljevskom klubu' je prošao sve uzraste, a može igrati na poziciji klasične 'desetke', ali i na oba krila. Aktualni prvak juniorske lige prvaka s Realom je na putu do naslova prvaka odigrao pet utakmica i postigao jedan gol.

U Šibenik će doći na posudbu do kraja sezone. Kolumbijski vlasnici vjeruju kako će mladi Španjolac u Hrvatski Telekom Prvoj ligi pokazati svu raskoš svojeg talenta i napraviti iskorak koji je prije njega napravio Dani Olmo u dresu Dinama.

Mladi španjolski veznjak neće biti jedino pojačanje Šibenika. Iz Kolumbije stiže i 24-godišnji centralni branič Kevin Angulu koji je ranije nastupao i za mlađe reprezentacije te zemlje, a navodno se radi i na dovođenju još jednog hrvatskog igrača, no za sada nije otkriveno o kome se točno radi.

Šibenik se na vrijeme želi pojačati kako bi se stabilizirao u HT Prvoj ligi i kako ne bi morali strahovati za ostanak u prvoligaškom društvu. Nakon šest odigranih utakmica su na osmom mjestu s četiri osvojena boda koliko ima i sedmi Slaven Belupo, dok im šesta Rijeka bježi dva boda, a peti Varaždin tri.

Pogledajte još jednom najbolje golove 6. kola HT Prve lige.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući play-off i sve utakmice po skupinama, ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.