LIJEVOM, DESNOM

Proradio biser: Pogledajte kako rastura Robert Murić

09.02.2015 u 11:16

Bionic
Reading

Robert Murić je prošlog ljeta iz Dinama otišao u amsterdamski Ajax i u dvoboju proteklog vikenda pokazao svu raskoš svog talenta

Murić se etablirao kao prvotimac u drugoj momčadi Ajaxa i na gostovanju u drugoj ligi kod Volendaama pokazao koliko vrijedi i zbog čega apsolutno mora biti dijelom hrvatskih omladinskih reprezentacija u koje ga više nitko ne zove nakon 'prebjega' iz Maksimira.

Protiv Volendaama Murić je s brojem 7 na leđima nizao prodore i golove. Prvo je ušao s desne strane i promašio dalji kut, no malo zatim primio je loptu oko centra i probio se do ruba kaznenog prostora od kuda je ljevicom pogodio gornji kut.

Drugi gol opet je zabio Murić, ovaj puta ušao je s lijeve strane i novi neobranjiv udarac opalio svojom slabijom, desnom, nogom.

'Drugi gol je bolji jer sam pogodio desnicom, kada sam udario loptu znao sam da će ući. Ovo je važna pobjeda za nas i veliki golovi za mene, a do kraja sezone želim si stvoriti priliku zaigrati za prvu momčad,' kaže nakon dvoboja koji je Ajax riješio u svoju korist sa 4:3 za klupsku televiziju fantastični Bednjanec pred kojim je velika budućnost. Nadajmo se, u hrvatskoj reprezentaciji jer Nizozemci čekaju priliku za prisvajanje velikog talenta.

Prvi Murićev gol od 0.35, drugi od 2.20... Jedan ljepši od drugog...