ČEKA SE BOLJA PONUDA

Propali pregovori, Diego ne ide u Juventus

07.05.2009 u 12:26

Bionic
Reading

Kako se situacija sada razvija, ofenzivni veznjak Werdera Diego karijeru neće nastaviti u Juventusu koji ga već dosta dugo lovi. Ponuda ne nedostaje pa su se u bundesligašu odlučili čekati najbolju ponudu

Werder Bremen odbio je Juventusovu ponudu za brazilskog nogometaša Diega, tvrdi talijanski list Gazzetta dello Sport, navodeći da su pregovori propali zbog tvrdoglavosti Nijemaca.

'Mi smo Werder Bremen i imamo svoj ugled. Svakako nećemo prodavati našeg najboljeg igrača pod svaku cijenu, i to prvome koji nešto ponudi', citira list sportskog direktora Werdera Klausa Allofsa.

Agencija ANSA navodi da su u Torinu viđeni službeni odvjetnici Werdera, dok su u Njemačku otputovali menadžeri Juvea Jean-Claude Blanc i Alessio Sacco, ali očito bez uspjeha.

Diego (24) ima ugovor s Werderom do 2011, a nedavno je izjavio da klubu sa sjevera Njemačke prepušta svoju sudbinu ostanka ili odlaska.

Izgleda da u Werderu čekaju najbolju ponudu, jer se u igru umiješao i Bayern koji bi na kraju sezone mogao izgubiti Francka Riberyja, a u münchenskom prvoligašu sami su istaknuli da bi Diego bio prava zamjena.