NAVALI, NARODE!

Prodaja ulaznica za PSG! Hoće li biti gledatelja?

04.10.2012 u 12:53

Bionic
Reading

Iz Dinama su izvijestili da u petak 5. listopada počinje prodaja ulaznica za treće kolo Lige prvaka u kojem će u Maksimir stići francuski PSG

Liga prvaka je opet u Zagrebu 24. listopada (srijeda, 20.45), a u hrvatskom prvaku se zasigurno nadaju  da će se na tribinama naći više gledatelja nego što je bio slučaj kada je gostovao Porto i kada su izbrojane tek 4683 osobe na stadionu.

No ne treba očekivati navalu. Cijene ulaznica su poznate, a one nisu nimalo pristupačne za zemlju u kojoj je više od 300 tisuća nezaposlenih. Tako sjever dolje košta 200 kuna, istok 300 kuna, zapad gore 300 kuna i zapad dolje 400 kuna.

'Meni je to preskupo i ne pada mi na pamet izdvojiti taj novac da gledam novi Dinamov poraz. Osim toga, tko zna kakvo će vrijeme biti - hladnoća i kiša - pa je realna opcija gledanje tekme preko televizije', rekao nam je jedan od Dinamovih simpatizera koji je s tribina Maksimira gledao sve tri prijašnje sezone hrvatskog predstavnika u Ligi prvaka, ali neće i ovu.

Spomenimo da se ulaznice mogu kupiti na blagajni Jug od petka svaki dan (osim ponedjeljka 8. listopada) od 10 do 19 sati. U ponedjeljak blagajne ne rade jer je državni praznik.

Prilikom kupnje ulaznice potrebno je predočiti važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica, za djecu rodni list), a broj kupljenih ulaznica po osobi je neograničen. Naravno, za svaku pojedinu ulaznicu potrebno je predočiti važeći dokument.