'KRALJEVI' U LOVU

Procurio Zidaneov popis sa četiri imena; jedan od njih trebao bi biti idealna opcija za nezamjenjivog veznjaka u Real Madridu

08.05.2020 u 08:05

Bionic
Reading

Real Madrid je u potrazi za defanzivnim veznjakom koji bi u sljedećoj sezoni trebao rasteretiti Casemira, a trener Zinedine Zidane u svojoj bilježnici ima četiri imena

Casemiro je nezamjenjiv u veznoj liniji 'kraljevskog kluba',a ugovor ga uz madridski klub veže do ljeta 2023. No, Brazilac nije stroj i on ponekad treba odmor pa su 'kraljevi' u lovu na igrača koji bi ga mogao dostojno zamijeniti kada bi Casemiru bio potreban predah.

Španjolska Marca otkriva da Zidane ima popis igrača za koje smatra da bi bili idealna zamjena za Casemira. Zanimljivo sva četiri su Francuzi i igraju ili su igrali u Le Championatu, a to su Eduardo Camavinga (Rennes), N'Golo Kante (Chelsea), Aurelien Tchouameni (Monaco) i Boubakary Soumare (Lille).

Camavinga se nalazi se vrhu liste, Zidane vidi 17-godišnjaka kao idealnog igrača za ulazak s klupe, ali Rennes će sada igrati u Ligi prvaka te je trener francuskog prvoligaša Julien Stephan izjavio da bi mladi talent najradije ostao iako ga je Real kontaktirao i on ne bi imao ništa protiv transfera na Santiago Bernabeo. Priča se da mu cijena ne bi bila manja od 60 milijuna eura.

Drugi na popisu je Kante (29) kojeg Zidane obožava, a Real ga je pratio nakon što je 2016. odigrao ključnu ulogu u iznenađujućem naslovu Leicester Cityja u Premiershipu. No sada je u Chelseaju, slovi kao jedan od najboljih veznjaka na svijetu, a procjenjuje se na 80 milijuna eura.

Zatim je tu veznjak Lillea Soumare (21) koji je eksplodirao ove sezone. Ni on neće biti jeftin, jer ga Liverpool i Manchester United također žele potpisati, dok je Wolverhampton Wanderers prošlog ljeta ponudio 40 milijuna eura, što je odbijeno, te prema nekim napisima iz Francuske može otići tek za 60 milijuna eura.

Među njima je najjeftiniji Tchouameni iz Monaca čija je tržišna vrijednost tek 15 milijuna eura, a on bi bio igrač budućnosti sa 20 godina.