NIJE DUGO TREBALO...

Procurilo ime uglednog kluba koji je zainteresiran za Nikolu Kalinića; tamo se jako cijene Hrvati

15.07.2019 u 17:10

Bionic
Reading

Nikola Kalinić otpisan je u madridskom Atleticu, a nije dugo trebalo čekati da se u medijima pojavi ime kluba koji je zainteresiran za hrvatskog napadača

Kao što smo pisali bivši hrvatski reprezentativac nakon slabe sezone u dresu Milana nije uspio oživjeti svoju karijeru niti u Atleticu. Dobivao je tijekom jeseni dosta prilika kod Diega Simeonea, no zabio je tek dva gola u Primeri i dva u Kupu kralja, a kada je na proljeće u klub stigao Alvaro Morata, minutaža mu se značajno smanjila.

Diego Simeone sanja i o kupovini Jamesa Rodrigueza te sprema potpuni remont u napadačkom dijelu momčadi. Antoine Griezmann već je otišao u Barcelonu, sudbina Diega Coste je neizvjesna, a dnevnik Marca naglašava kako madridski klub namjerava prodati ovog ljeta svog džokera s klupe Angela Correu, kao i Nikolu Kalinića koji nije zadovoljio.

  • +3
Nikola Kalinić u dresu Atletica Izvor: Pixsell / Autor: Borja B Hojas/ABACA/PIXSELL

Nije dugo trebalo čekati na ime kluba koji se dovodi u vezu s hrvatskim golgeterom. Riječ je o uglednom članu Premiershipa – West Ham Unitedu kojem sigurno nije nikakav problem platiti odštetu od oko 15-ak milijuna eura. Inače, u dresu 'čekićara' u prošlosti su igrali hrvatski napadači – Mladen Petrić i Nikica Jelavić, dok je Slaven Bilić bio igrač, a kasnije i trener engleskog premijerligaša.