KOMPLICIRAN POSAO

Procurili novi detalji u vezi Milanovog pojačanja; Zvonimir Boban ga je nazvao, a evo što ga je ubojiti golgeter zamolio...

21.11.2019 u 16:02

Bionic
Reading

Procurili su novi detalji vezani uz mogući transfer Zlatana Ibrahimovića u AC Milan u kojem igračku križaljku slažu bivše legende kluba Zvonimir Boban i Paolo Maldini

Talijanski mediji 'vrište' kako je 38-godišnji Šveđanin na korak do Milana. U srijedu se pisalo kako su se čelnici posrnulog velikana već sastali s menadžerom Minom Raiolom, a u četvrtak su u javnost plasirane nove informacije vezane uz taj posao.

Prema pisanju Gazzette dello Sport glavnu ulogu u operaciji ima Zvonimir Boban koji je okrenuo broj Raiole, ali se isto tako čuo kratko i sa Ibrahimovićem. Nagađalo se je kako kontroverzni golgeter za sezonu i pol (18 mjeseci) traži 'milju' eura mjesečno, ali u Milanu nemaju novca na bacanje te su mu za isto razdoblje ponudili šest milijuna eura.

Prema nekim navodima Ibrahimović je zainteresiran za svoj povratak na San Siro gdje je navijačima ostao u sjajnom sjećanju, ali je zamolio Bobana za strpljenje te mu je rekao da će konačnu odluku donijeti najviše za nekoliko tjedana.

  • +5
Švedski napadač Zlatan Ibrahimović Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Isto tako Boban je izrazio želju da u slučaju ako se transfer dogovori, da se Ibrahimović pojavi na treninzima već u prosincu kako bi se što bolje upoznao s momčadi, iako će moći zaigrati tek od siječnja kada je prijelazni rok.

Podsjećamo, Ibrahimović trenutačno nosi dres LA Galaxyja s kojim mu ugovor istječe na kraju ove godine, a u Milan bi došao kao slobodan igrač.

  • +5
Serie A, Juventus - Milan Izvor: EPA / Autor: ALESSANDRO DI MARCO