GLASINE SVE JAČE

Procurile nove teorije o Modrićevoj sudbini u Realu; kako će sve završiti za hrvatskog kapetana?

09.11.2018 u 10:41

Bionic
Reading

Luka Modrić je u utakmici četvrtog kola Lige prvaka kod Viktorije Plzen svih 90 minuta ostao na klupi za rezervne igrače što je odmah pokrenulo razne teorije

'Kraljevski klub' protutnjao je Plzenom i upisao uvjerljivu pobjedu od 5:0 pa se na Santiago Bernabeu nešto lakše diše, jer je novi trener Santiago Solari uhvatio pobjednički ritam, a mnogi navijači, ali i pojedini igrači smatraju da argentinski stručnjak ne bi trebao biti samo privremeno rješenje nego da bi mu u klubu trebali dati pravu priliku.

No osim o statusu Solarija i probuđenom Realu (prije Viktorije, u Kupu kralja pala je Melilla 4:0, pa u prvenstvu Valladolid 2:0) jedna od tema je i Luka Modrić koji je daleko od forme s kojom je oduševljavao na Svjetskom prvenstvu na kojem je Hrvatska osvojila srebro.

>> Što se događa s Modrićem? Otkriveno zašto nije igrao ni minute, a evo što kažu naši stručnjaci

Najbolji igrač u izboru Uefe i Fife nije upisao ni minute protiv Viktorije pa su odmah krenule razne teorije. Prema jednoj Solari je procijenio da mu hrvatski veznjak nije potreban za utakmicu Lige prvaka te ga je odlučio sačuvati za prvenstveni okršaj u Vigu kod neugodne Celte (11. studenoga, 20.45 sati), jer je Real tek šesti u La Ligi pa si kraljevski klub više ne smije dozvoliti kikseve u domaćem natjecanju. Trener Reala najvjerojatnije smatra da Modrić još nije uhvatio pravi ritam u kojem ga može koristiti na dvije fronte.

  • +4
Viktoria Plzen - Real Izvor: Pixsell / Autor: FOTO CHEMA REY/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL

No postoje i neke druge teorije koje ne idu u prilog našem kapetanu. Prema njima Solari trenutačno preferira neke druge igrače koji su u njegovim planovima ispred Modrića (bez obzira što je Luka odigrao cijelu utakmicu protiv Valladolida), ali za potvrdu takvih glasina treba ipak pričekati nedjeljni susret sa Celtom kada će se vidjeti hoće li hrvatski reprezetativac na teren od prve minute.

Isto tako ima onih koji smatraju da se polako bliži kraj Modrićevom igranju u Madridu, da je došlo do zasićenja i da bi već u siječnju hrvatski nogometaš mogao spakirati kofere i napustiti Santiago Bernabeu, a najčešće se spominje interes milanskog Intera.

Savršeni veznjak - Luka Modrić Izvor: Društvene mreže

Inače, dodajmo vijest kako idilu u Realu zadnjim rezultatima ruši Keylor Navas, vratar Reala morao je prepustiti mjesto među vratnicama Thibautu Courtoisu, a mnogi koji prate europskog prvaka smatraju da je reprezentativac Kostarike nepravedno izgubio status prvotimca. Navas ne skriva svoje nezadovoljstvo pa ne bi bilo ništa čudno da potraži sreću negdje drugdje.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL