TOGA SMO SE NASLUŠALI

Procurila poruka koju je u noći poslao predsjednik Hajduka; teško da ove riječi mogu primiriti razočarane navijače Bilih

30.07.2021 u 09:10

Bionic
Reading

Hajduk se opet prerano oprostio od Europe, navijači su bijesni, a nakon posrtaja oglasio se i predsjednik kluba Lukša Jakobušić

Podsjećamo, nogometaši Hajduka završili su svoj ovosezonski europski put u drugom pretkolu Konferencijske lige jer ih je kazahstanski Tobol pobijedio 4:1 u produžetku i tako nadoknadio dva gola zaostatka iz prve utakmice.

Do 56. minute bilo je 0:0, a tada je Tobol u 11 minuta postigao tri pogotka. Vodeći pogodak za domaće postigao je Dušan Jovančić, potom je Igor Sergejev bio precizan u 61. i 67. minuti za 3:0. Hajduku je nadu donio Emir Sahiti smanjivši na 1:3 u četvrtoj minuti sučevog dodatka i tako odvevši utakmicu u produžetak. Konačnih 4:1 i prolaz Tobolu u treće pretkolo donio je Aškat Tagibergen u 118. minuti.

Ogromno razočaranje navijača Bilih provalilo je na društvenim mrežama. Poslije utakmice oglasili su se vratar Hajduka Lovre Kalinić i trener Jens Gustafsson, a sada i prvi čovjek splitskog kluba.

Naime, kako pišu Sportske novosti, poruku za sve navijače rano ujutro elektroničkim putem poslao je Lukša Jakobušić.

'Ovo mnogi s pravom doživljavaju kao šok, a moguće je da je naša trenutna realnost. Ovo je proces. Prvi cilj nismo ostvarili, međutim tek sad ne posustajemo, nego zapinjemo još jače. Vjerujem u ove ljude u klubu koji su s nama na ovom putu. Na kraju će sve biti dobro', piše u poruci koja je procurila u javnost.

Nekako sumnjamo da te riječi mogu primiriti simpatizere Hajduka koji iz godine u godinu doživljava bolne poraze i ostvaruje rezultate nedostojne veličine kluba.

Tobol - NK Hajduk 4:1, Konferencijska liga, 29.7.2021. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel Arenasport