utrka s vremenom

Problemi za Bjelicu; dolazi jedna od ključnih utakmica, a dvojica važnih igrača su ozlijeđeni

15.10.2019 u 21:25

Bionic
Reading

Baš poput drugih europskih klubova, koji u reprezentacije daju svoje igrače, tako se i u Maksimiru primaju za glavu zbog utakmica nacionalne momčadi. Razlog su, naravno, ozljede a koje su, na njihovu žalost, neizostavni dio nogometa

Nenad Bjelica nakon prošlotjednog Dinamovog gostovanja po Bosni i Hercegovini, s igračima koje je imao na raspolaganju, ovog se tjedna priprema u Zagrebu, a polako su mu se počeli priključivati i igrači koji su bili u reprezentativnom pogonu.

Naravno, znamo da trener Bjelica uvijek razmišlja o prvom sljedećem protivniku, a to će mu ovog petka biti Gorica.

Međutim, puno važniji ogled ipak je sljedećeg utorka u Harkivu, gdje će snage odmjeriti sa Šahtarom u Ligi prvaka.

No, ono što u ovom trenutku najviše brine trenera 'modrih' jest zdravstveno stanje dvojice jako važnih igrača - kapetana Arijana Ademija i napadača Brune Petkovića.

Obojica su se u Zagreb vratili s ozljedama gležnja. Ademi je tu ozljedu zaradio u okršaju protiv Slovenije a zbog nje propustio i ogled protiv Poljske. Ipak, prve snimke, koje je obavio nisu sugerirale ništa ozbiljnije, ali kako se bol nije smirivala, ovog se utroka odlučio na pregled i u Zagrebu.

U istom smjeru išao je i Bruno Petković, koji je udarac zaradio u Cardiffu.

Bez obzira što će nalazi pokazati, njih će dvojica preskočiti tu utakmicu u petak, a vjerujemo i nadamo se da će biti u zrakoplovu za Harkiv koji će 'modre' u ponedjeljak prevesti na utakmicu 3. kola LP-a.

  • +6
Prijateljska utakmica, Sloboda Tuzla - Dinamo Zagreb Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL