frka u bayernu

Problemi Marija Mandžukića; zbog bivšeg suigrača mogao bi mu propasti transfer u Manchester United

09.10.2019 u 10:33

Bionic
Reading

Niko Kovač, bivši hrvatski izbornik na klupi minhenskog Bayerna, odlučio je riješiti se jedne od svojih nezadovoljnih zvijezda. Njemački mediji tvrde kako napadač Thomas Müller (30) ove zime definitivno odlazi iz Münchena, a kolateralna žrtva ovog sukoba u svlačionici Bayerna mogao bi postati - Mario Mandžukić!

Konačno je pukla 'ljubav' između Nike Kovača i legende Bayerna Thomasa Müllera (30). Bivši hrvatski izbornik definitivno je prekrižio ovog napadača koji je ikona minhenske momčadi, 20 godina je u Bayernu za koji je odigrao 530 utakmica u svim natjecanjima i zabio 202 gola.

Zaiskrilo je između Müllera i Kovača još prošle sezone, a sada je sukob kulminirao. Müller je u posljednjih pet utakmica odigrao samo 66 minuta, a dotukla ga je Kovačeva izjava uoči utakmice koju je Bayern igrao prošle subote s Hoffenheimom.

'Ako nam ponestane ljudi, Müller će sigurno dobiti minutažu', odgovorio je Kovač na pitanje hoće li ga staviti u prvih 11 svoje momčadi.

Bio je to posljednji čin totalne degradacije igrača koji je legenda Bayerna, a zbog ljubavi prema klubu u posljednje je dvije godine odbio konkretne ponude Intera, Arsenala, Liverpoola i Manchester Uniteda.

Thomas Müller je nakon svega i službeno od klupskih čelnika zatražio transfer već ove zime iako ga ugovor veže do ljeta 2021. godine.

  • +5
Mario Mandžukić Izvor: EPA / Autor: JuanJo Martin

I tu počinju problemi za Marija Mandžukića (34) kojemu bi, zbog svađe na relaciji između Nike Kovača i Thomasa Müllera, mogao propasti transfer u Manchester United! Naime, 'crveni vragovi' su u paničnoj potrazi za napadačima, a prvi izbor im je - sve do jučer - bio naš Mario Mandžukić koji je definitivno prekrižen u Juventusu. Sada bi ga bivši suigrač, s kojim je od 2012. do 2014. dijelio svlačionicu Bayerna, mogao 'izbaciti iz igre'.

Naime, Müller je još od 2015. godine 'tiha patnja' čelnih ljudi momčad s Old Trafforda i engleski mediji tvrde kako će svi napori sada biti usmjereni na dovođenje njemačkog reprezentativca! Mandžukić odjednom pada u drugi plan iako je Müller puno skuplji, Bayern ga neće pustiti za manje do 40 milijuna eura odštete, dok Juventus Mandžu cijeni na 15 milijuna eura, a vrlo vjerojatno bi ga pustio i za 10 milijuna. Samo da ga se riješi...

Srećom, ima Mandžukić dovoljno ponuda na stolu. >> Velik preokret vezan uz Mandžukićev transfer iz Juventusa; u igru se uključio klub u kojem obožavaju Hrvate